+40 722 11 87 87

Politica de confidențialitate

1
INFORMAȚII GENERALE

FOFY SHOP SRL este operator de date personale înscris la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. FOFY SHOP SRL se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site–ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site–ului și a ofertelor acestuia.

FOFY SHOP SRL poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul său, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Utilizatorii website–ului nu sunt obligați să furnizeze datele personale, însă acest refuz va conduce la imposibilitatea livrării comenzilor. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site–ul FOFY SHOP SRL poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.

Totodată, utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite modificarea sau ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată pe cale poștală la adresa societații FOFY SHOP SRL, București, sector 5, Calea Rahovei nr. 266-268, etaj 2, camera 05B. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugam să ne informați cât mai curând posibil.

Observații:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

2
SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

FOFY SHOP SRL certifică faptul că îndeplinește cerințele minime de securitate a datelor cu caracter personal. FOFY SHOP SRL utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaților și proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare.

Serverele pe care Site–urile sunt găzduite sunt protejate de acces fizic și la distanță limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic și din punctul de vedere al securității. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a vă proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii în domeniu și, atunci și dacă este cazul, le aplicam în vederea upgrade–ului sistemelor noastre de securitate.

Măsurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel încât să asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate.

3
COOKIE-URI ȘI IP-URI COLECTATE

Informațiile pe care le vom pune la dispoziția dumneavoastră în continuare sunt cu privire la politica cookie-urilor, la detaliile privind utilizarea, plasarea și administrarea acestora în interiorul site-ului www.fofyshop.ro.

Ce sunt cookie-urile

Cookie-urile reprezintă fișiere foarte mici de date care se stochează în browserul utilizatorului cu scopul de a reține informații despre acțiunile acestuia efectuate în interiorul unui anumit site web.
Cookie-urile sunt o practică standard utilizată de majoritatea site-urilor care beneficiază de un număr ridicat de vizitatori. Rolul cookie-urilor este acela de a facilita accesul la informația prezentată în interiorul site-ului nostru, dar și de a asigura utilizatorului o experiență pozitivă la fiecare vizită.

Cum funcționează cookie-urile

Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea trimisă de către un web-server unui browser. Cookie-urile nu sunt fișiere active, nu conțin programe sau aplicații software, viruși, spyware și nu există posibilitatea de a accesa în niciun fel informațiile de pe hard-drive-ul utilizatorului.

Cookie-urile plasate de terți

Anumite părți ale site-ului nostru pot fi puse la dispoziția utilizatorului prin intermediul unor terțe părți (ex: video, reclame, etc). Aceste terțe părți au dreptul de a instala propriile cookie-uri care poarta numele de “third party cookies” și care sunt adaptate la regulile de conținut practicate de site,  privitoare la acest tip de fișiere. Scopul pentru care terții setează propriile cookie-uri este acela de a urmări evoluția unei aplicații sau de a personaliza o aplicație activă în interiorul site-ului. Datorită modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum terțele părți nu pot accesa cookie-urile deținute de acest site.

Ce cookie-uri utilizează acest site
  • Cookie-uri de performanță a site-ului
  • Cookie-uri de analiză a vizitatorilor
  • Cookie-uri pentru geotargetting
  • Cookie-uri de înregistrare
  • Cookie-uri pentru publicitate
Ce tip de informații sunt accesate și stocate prin cookie-uri

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier de mici dimensiuni care permit unui website să recunoască un browser. Web-serverul va recunoaște cookie-urile până în momentul în care acestea expiră sau sunt șterse.
Cookie-urile stochează informații importante care au rolul de a crește calitatea experienței utilizatorului în momentul navigării pe internet (ex. Setarea limbii în care se dorește utilizarea site-ului, păstrarea user-ului logat, etc).

Importanța cookie-urilor pentru internet

Cookie-urile reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte care asigura funcționarea corectă și eficientă a internetului. Prin intermediul cookie-urilor fiecare utilizator de internet are parte de o experiență placută în acțiunea de navigare pe internet, aceasta fiind adaptată și personalizată conform preferințelor și intereselor fiecărui utilizator.
Dezactivarea unor cookie-uri poate face un anumit site imposibil de utilizat.

Cum putem dezactiva cookie-urile

Dezactivarea cookie-urilor poate împiedica utilizarea corectă și eficintă a site-urilor. Există posibilitatea de a realiza o setare din browser care să împiedice acceptarea cookie-urilor, însă acest lucru are consecințe în modul de interacțiune cu site-ul (ex. Imposibilitatea de a plasa comenzi sau comentarii în interiorul site-ului). Setarea pentru dezactivarea cookie-urilor se găsește, de regulă, în meniurile “Opțiuni” sau “Preferințe”  din browserul utilizat.

4
INFORMARE CU PRIVIRE LA PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Fofy Shop folosește cookies pentru a ține minte faptul că v-ați autentificat pe site și pentru a vă putea stoca produsele în coșul de cumpărături. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a vă oferi și livra funcții avansate și conținut personalizat de marketing.
Pentru a vă putea bucura de întreaga experiență ca vizitator FofyShop.ro este necesar să fiți de acord cu procesarea datelor furnizate de dumneavoastră către colaboratorii noștri.

Înscrie-te pe lista de așteptare Te vom informa când produsul va reveni în stoc. Introdu o adresă de email validă.
Email Adresa ta de email nu va fi făcută publică.